Nykyaikaiset kylpyhuoneet ja kotikylpylät

Sanigolla on paljon kokemusta ja silmää erilaisille ratkaisuille kylpyhuoneissa ja märkätiloissa sekä putkiasennuksille kylpyhuonesaneerausten yhteydessä. Kun suunnitelmissa on kylpyhuoneen uudistaminen, voimme LVI-ammattilaisina tarjota kokonaisratkaisua, joka huomioi sekä rakennussuunnitelman että asiakkaan toiveet.

Mikäli haluaa kylpyhuoneeseensa modernin ilmeen isoilla lattialaatoilla, tulee lattiakaivon olla siihen sopiva. Ehkä toiveena on seinään asennettu wc-istuin, joka helpottaa siivousta ja hyvän hygieniatason ylläpitämistä. Toimitamme asennustelineet sekä wc-posliinit ja lattiakaivon designkansia eri muodoissa, lisäksi meillä on näiden asentamisen osaamista. Samalla laatoittaja saa mahdollisuuden täydelliseen työnjälkeen. Teemme yhteistyötä monen paikallisen rakennusyrityksen kanssa.

Ja jos saneeraus tehdään perinteisemmällä tavalla, on ammattilaisten tekemä kokonaisratkaisu ihan yhtä tärkeä. Ota yhteyttä niin autamme!

Toimitamme ja asennamme tunnettujen valmistajien kylpyhuonetuotteita, suihkuseiniä, posliinia ja vesihanoja kilpailukykyiseen hintaan.

Keittiö – kodin sydän

Meillä on myös keittiöosaamista ja autamme samalla tavalla kuin kylpyhuonesaneerauksissa. Tarvitsetteko apua hanojen irrottamisessa tai näiden uudisasennuksessa, tai ehkä hana tiputtaa ja on korjauksen tarpeessa? Tai pitääkö astianpesukone vaihtaa toiseen? Autamme tekemään uuden koneen asennuksen oikein.
Seisomme kaiken asentamamme takana ja otamme vastuun työstämme.