Hyvänmakuista ja terveellistä vettä

Suoritamme kaikenlaisia käyttövesiasennuksia ja -huoltotoimenpiteitä omakotitaloissa, huoneistoissa, kesämökeillä tai konttoreissa. Mikäli tarve on kokonaan uudet putkiasennukset, muutoksia olemassa oleviin tai korjaustoimenpiteitä, niin tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja tai projektin osaratkaisuja – kaikki asiakkaan tarpeiden mukaan.

On hyvä ottaa ennakolta huomioon, mikäli huoneiston putkien ikä alkaa painaa, tai vedessä on makueroja, ennen kuin mahdollinen vuoto aiheuttaa vaurioita.

Suoritamme lämminvesivaraajien vaihdon sekä voimme toimittaa niitä hankkijoidemme kautta.

Jos teillä on oma kaivo, siihen voi tihkua pintavettä. Meiltä saatte neuvoja. Voimme asentaa tiivisteitä, jotka minimoivat pintaveden valumisen porakaivon juomaveteen. Neuvomme vesinäytteiden ottamisessa ja laboratorioon lähettämisessä tutkimuksia varten. Tarpeen vaatiessa voimme tarjota sekä asentaa vesisuodattimia tai puhdistuslaitteistoa. Asennamme myös älykkäitä vesivuotovahteja, jotka voivat vähentää vesivahinkojen riskiä. Meillä on myös ratkaisu, jos haluat liittää käyttövesiverkostoosi älykkään järjestelmän. Voit jopa hallita vedenkulutustasi älypuhelimesi kautta.