Ab Sanigo Oy

Efter att Peter Lindström haft äran få jobba i knappt 15 år för ett av Finlands äldsta familjeföretag inom vvs, beslöt han sig för att grunda sitt eget företag, Ab Sanigo Oy, i slutet av år 2013.

I dag är Ab Sanigo Oy ett Borgåföretag som erbjuder alla tjänster inom husteknik och vvs. Företagets huvudsakliga verksamhetsområde sträcker sig från Sibbo i väst till Lovisa i öst, men man utför även i mån av möjlighet jobb utanför östra Nylands gränser. Arbetsuppdragen har sedan starten omfattat nybyggen, saneringar och service för såväl privata kunder som bostadsbolag och företag, men företaget hjälper gärna också till med planering och konsultering oavsett om projektet är litet eller stort. Populära objekt är egnahemshus, lägenheter, sommarstugor och kontor.

Ab Sanigo Oy säljer också vvs-produkter och har direktkontakt till kända leverantörer av installationsmaterial inom branschen. Bolaget erbjuder och offerera till ett konkurrenskraftigt pris de flesta material enligt överenskommelse. Våra produkter som vi säljer och installerar är typgodkända och uppfyller myndigheternas krav.

För att hålla koll på de senaste trenderna och senaste nytt inom branschen fortbildar vi oss och besöker mässor.

 

Saker som är viktiga för oss i vårt arbete

Vi vill visa omsorg och respekt mot kunden, och utför alltid installationerna som en gäst i hemmet.

Vi håller alltid ordning på material och verktyg och självklart städar vi upp efter oss.

Kunden skall vara nöjd med såväl pris som kvalitet och funktion.

Vi tar ansvar för våra jobb.

 

Företaget är beläget i Östermalm i Borgå, på Industrivägen 12A.
Vårt huvudsakliga verksamhetsområdet finns i Borgå, Sibbo och Lovisa, men vi utför i mån av möjlighet också jobb utanför östra Nyland.