Gott och hälsosamt vatten

Vi utför alla former av bruksvatteninstallationer och service i egnahemshus, bostäder, sommarstugor eller kontor. Om det behövs helt nya rörinstallationer, ändringar i befintliga eller reparation, så erbjuder vi helhetslösningar eller mindre delar av projektet – allt efter kundens behov.
Om rören börjar vara till åren i fastigheten, eller vattnet har smakförändringar, kan det vara dags att tänka till före ett eventuellt läckage orsakar skada.

Vi utför byten av varmvattenberedare och kan leverera dessa genom våra leverantörer.

Om ni har en egen brunn, kan det vara möjligt att ytvatten sippra in i den. Av oss får ni råd. Vi kan installera tätningsmanschetter för borrhål som minimerar risken för att ytvatten når dricksvattnet. Vi ger råd om hur man tar vattenprov och sänder det till ett laboratorium för analys. Vid behov kan vi erbjuda och installera vattenfilter eller reningssystem. Vi installerar även smarta vattenläckagevakter som kan minimera risken för vattenskador. Vill man koppla ett smart system till sitt bruksvattennät, har vi lösningen. Det går till och med att styra sin vattenförbrukning via smarttelefonen.