Moderna badrum och mini-spa

Sanigo har lång erfarenhet och ett mycket gott öga för lösningar i badrum och våtutrymmen samt rörinstallationer i samband med badrumssaneringar. Då man planerar en kommande badrumsrenovering kan vi som vvs-proffs erbjuda en helhetslösning som beaktar både byggplaneraren och kundens önskemål.

Om man vill ha ett badrum i en mera modern stil och vill använda stora golvkakel bör man använda sig av golvbrunnar som lämpar sig för det. Kanske önskar man sig en väggtoalett inbyggd i väggen som skulle underlätta städning och upprätthållandet av hygienen i badrummet? Vi leverera väggstativ samt porslin för wc, designgolvsilar i olika format och har dessutom kunskap att installera dessa på rätt sätt. På samma gång får kakelläggaren en möjlighet att utföra ett perfekt jobb. Vi samarbetar med flera lokala byggföretag.

Vill man utföra saneringen mera traditionellt, är det lika viktigt med en helhetslösning av sakkunniga. Ta kontakt så hjälper vi!

Vi levererar och installerar badrumspjäser, duschväggar, porslin och kranar av kända brand till konkurrenskraftiga priser.

Köket – hemmets hjärta

Vi kan även kök och hjälper till på motsvarande vis som vid en badrumssanering. Behöver ni losstagning av kranar eller nyinstallationer av dessa, eller kanske bara en reparation för att kranen droppar? Eller behöver diskmaskinen bytas ut? Vi hjälper till vid installationen av den nya, och den blir korrekt utförd.

Vi vågar stå för det vi installerat och även ta ansvar för vårt jobb.