Ab Sanigo Oy

Peter Lindströmillä oli kunnia työskennellä vajaa 15 vuotta yhdessä Suomen vanhimmista LVI-alan perheyrityksistä. Vuoden 2013 lopussa hän päätti perustaa oman yrityksensä, Ab Sanigo Oy:n.

Tänään Ab Sanigo Oy on porvoolainen yritys, joka tarjoaa talotekniikan ja LVI-alan palveluita. Yrityksen toiminta-alue on pääasiassa Sipoosta Loviisaan, mutta tekee mahdollisuuksien mukaan töitä myös itäisen Uudenmaan rajojen ulkopuolella. Toimeksiannot ovat yrityksen alkuajoista lähtien koskeneet uudisrakentamista, kunnostus- ja huoltotöitä sekä yksityisille asiakkaille että taloyhtiöille ja yrityksille. Yritys auttaa mielellään myös suunnittelussa ja konsultoi sekä suuria että pieniä hankkeita. Suosittuja kohteita ovat omakotitalot, huoneistot, kesämökit ja konttorit.

Ab Sanigo Oy jälleenmyy LVI-tuotteita ja yrityksellä on suora yhteys tunnettuihin alan asennusmateriaalien toimittajiin. Tarjoamme kilpailukykyiseen hintaan lähes kaikkea materiaalia sopimuksen mukaan. Myymämme ja asentamamme tuotteet ovat tyyppihyväksyttyjä ja täyttävät viranomaisten vaatimukset.
Täydentävä koulutus sekä messut pitävät meidät ajan tasalla alan trendien ja uutuuksien osalta.

 

Meille tärkeät asiat työssämme

Haluamme osoittaa asiakkaalle huolenpitoa ja kunnioitusta, olemme kodin vieraana suorittamassa asennustöitä.

Huolehdimme materiaaleista ja työkaluista sekä siivoamme tietysti jälkemme.

Asiakkaan tulee olla tyytyväinen sekä hintaan että laatuun ja toimivuuteen.

Otamme vastuun työstämme.

 

Yritys sijaitsee Porvoon Tarmolassa, Teollisuustie 12A.
Toiminta-alueemme on pääasiassa Porvoo, Sipoo ja Loviisa, mutta teemme mahdollisuuksien mukaan töitä myös itäisen Uudenmaan rajojen ulkopuolella.